Syftet med kursen är att deltagarna ska få djupare förståelse om flödescytometri som används för lymfomdiagnostik, med grundinformation om lymfomklassifikation, antikropputtryck, paneldesign och instrumentsetup, särskilt med riktlinjer inom sjukvården.
Kursen kommer också att innehålla en guidad labbrundtur och falldiskussion med live gating.

Målgrupp:  Biomedicinska analytiker som redan arbetar med flödescytometri (kan vara nybörjare).

>>Preliminärt program (pdf)


Datum: 9-10 mars 2020
Sista anmälningsdag: 10 februari 2020
Plats: Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge, Stockholm
Pris: 6900kr
Medlemspris*: 5900kr
Lunch, fika, kursmaterial och gemensam middag ingår i kursavgiften.
Boende ingår ej i kursavgiften.
Enklaste sättet att ta sig till Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge är att åka pendeltåg. Därför rekommenderar vi hotell nära Södra station, då vi även kommer gå ut och äta en gemensam middag på Södermalm på kvällen. Hotell nära Södra station är till exempel Scandic Malmen eller Hellstens Glashus.

*(minst ett års medlemskap i IBL krävs)

 

Anmälan till kurs i flödescytometri

*Medlemskap i IBL i minst ett år
*Deltagarlista
Samtycker du till att ditt namn, ort och arbetsplats finns med på en deltagarlista som delas ut till deltagarna på kursen?

Villkor för anmälan: Anmälan till IBL:s kurser är bindande och avgiften kommer att debiteras fullt ut vid avbokning efter sista anmälningsdag oavsett orsak. Om du inte kan delta kan din plats överlåtas till någon annan utan extra kostnad. Avbokning och överlåtelse måste ske skriftligen till kansli@ibl-inst.se. IBL förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få anmälda. För att erhålla medlemsrabatt krävs minst ett års ordinarie medlemskap i IBL vid anmälningstillfället.