Biomedicinsk analytiker (samtliga inriktningar) till nuklearmedicin, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!
Klinisk fysiologi och nuklearmedicin är en länsklinik med verksamhet på länets tre somatiska sjukhus, belägna i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Inom nuklearmedicin utförs bland annat hjärt-, njur-, parathyreoidea-, ventrikel- och cerebral diagnostik. I samarbete med medicinkliniken görs thyreoideautredningar samt behandlingar. Lung- och skelettdiagnostik sker i samarbete med radiologen. Enheten har två hybridkameror (med SPECT/CT) och egen beredningsverksamhet.

Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 juli, 2020

Om tjänsten

Till enheten nuklearmedicin söker vi dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker (samtliga inriktningar) eller legitimerad röntgensjuksköterska med intresse för ämnet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom sjukvård, laborativt arbete enligt GMP/GLP och arbetat inom ackrediterad verksamhet. Nuklearmedicinska enheten är en liten enhet som kräver gott samarbete och flexibilitet.

Dina arbetsuppgifter

Självständigt arbete vid läkemedelsberedning av radiofarmaka. Administrera radiofarmaka med injektion.
Bildtagningar med SPECT/CT nuklearmedicinkameror. Upptagsmätningar av jod-131 i sköldkörteln. Bildbehandling, dokumentation av bilder och undersökningsresultat. Planera och boka tid för undersökningar.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker (samtliga inriktningar) eller legitimerad röntgensjuksköterska, med intresse för ämnet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom laborativt arbete (cellodling, mikrobiologi, kemi) och har vana vid arbetssätt enligt GMP/GLP och ackrediterad verksamhet inom laboratoriemedicin, motsvarande verksamheter inom sjukvård. Som legitimerad röntgensjuksköterska är erfarenhet inom CT-verksamhet meriterande.
Läkemedelsberedning av radiofarmaka och hantering av joniserande strålning sker enligt Läkemedelsverkets och Strålsäkerhetsmyndighetens rekommendationer och föreskrifter därför av stor vikt att du är noggrann och följer riktlinjerna. Rollen kräver goda kunskaper i svenska språket för att kunna kommunicera obehindrat med patienter, kollegor och med övriga.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Sektionsledare, Salah Zangenah, 016-10 55 61, salah.zangenah@regionsormland.se
Vårdenhetschef, Elisabet Johansson, 073-868 15 55, elisabet.johansson@regionsormland.se
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på nuklearmedicin i Eskilstuna!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-07-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Sök jobbet

Andra lediga jobb