Biomedicinska analytiker till VO bild och funktion i Lund/Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi är en del av verksamhetsområde (VO) bild och funktion vid Skånes universitetssjukhus. Vi bedriver en omfattande verksamhet inom bland annat EEG, neurografi, ultraljud, hjärt-, kärl- och lungfysiologi samt nuklearmedicin och PET/CT, där stor del av verksamheten är ackrediterad.

Sök jobbet
Sista ansökningsdag
28 februari, 2021

Om tjänsten

Bli en del av vår verksamhet!

Vi söker legitimerade biomedicinska analytiker till klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi i Lund och Malmö.

– Jag rekommenderar att söka till oss då vi inte bara är en arbetsplats. Klyschigt, kanske, men sant! Vi arbetar med forskning och lyssnar på lärorika föreläsningar som fördjupar vår kompetens och kvalitén för våra undersökningar. Möjlighet ges till att undervisa i de undersökningar som man brinner lite extra för. Kollegorna gör arbetsdagen till att bli något enklare när man får en paus med härlig stämning säger Ellinor som är biomedicinsk analytiker inom VO bild och funktion.

Vi erbjuder arbetsuppgifter inom klinisk fysiologi/ultraljud och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi. Hos oss får du ett arbete som utmanar dig med varierande arbetsuppgifter och med stor utvecklingspotential.

– Det bästa med jobbet är att känna att jag är bra på det som jag gör, att jag kan bli bättre och att jag presterar. Sedan trivs jag med kollegorna och har både trevligt och tryggt på jobbet säger Asal som också är biomedicinsk analytiker på VO bild och funktion.

Just nu växer verksamheten och det finns goda utvecklingsmöjligheter. Annonsen avser både tillsvidareanställning och visstidsanställning.

Vill du veta mer om våra verksamheter? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Bodil Andersson, enhetschef, klinisk fysiologi och nuklearmedicin Lund, 046-17 30 26
Margareta Anicin, enhetschef, klinisk fysiologi och nuklearmedicin Malmö, 040-33 87 76

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har din utbildning inriktning klinisk fysiologi. Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Du är engagerad, ansvarstagande och bidrar till en god arbetsmiljö. Den dagliga kontakten med människor ställer krav på att du är serviceinriktad. Därtill har du god kommunikativ förmåga, har lätt för att samarbeta och vill aktivt delta i verksamhetens fortsatta utveckling.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-02-28

Referensnummer: A997453

Välkommen att söka genom att:

Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 4

Kontakt

Kontaktpersoner

Eva Fabricius, enhetschef, klinisk fysiologi och nuklearmedicin Lund 046-17 33 40

Sanela Halak, enhetschef, klinisk fysiologi och nuklearmedicin Malmö 040 – 33 87 19

Marie Tovesson, enhetschef Klinisk neurofysiologi Lund/Malmö 046-17 33 55

Fackliga företrädare

Ann-Helen Arvidsson, Vårdförbundet 046-17 39 70

Nasrin Latifpour 040-33 87 43

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet

Andra lediga jobb