11 januari 2021 Föreningsnyheter

Nominera styrelsekandidater senast 25 februari

Det är dags att nominera till IBL:s huvudstyrelse, till styrelsen för sektionen för klinisk kemi och transfusionsmedicin (SKKT) och till styrelsen för sektionen för klinisk fysiologi.

nominerastyrelse

Meddelande från valberedningen:

Många i IBL:s huvudstyrelse har glädjande nog valt att ställa upp för omval, men vi behöver fler nomineringar. Som ledamot i IBL:s styrelse är du med och påverkar föreningens fortsatta arbete och genom olika arbetsgrupper driver du specifika frågor som du särskilt brinner för.

Bägge våra sektioner har behov av flera nya ledamöter, så nominera antingen en tillfrågad medarbetare eller sig själv. Att vara med i en sektionsstyrelse innebär att delta i vårmöten och liknande kongresser, att föreslå eller vara med och arrangera kurser inom ämnesområdet, med mera. Så ta chansen till ett engagemang som nnebär en möjlighet till kompetensutveckling.

Det är roligt att vara engagerad i biomedicinska analytikernas framtid och utveckling. Som ordförande i IBL hade jag sex fantastiskt roliga år som jag saknar. Jag fick så mycket tillbaka av alla människor som jag arbetade med och fick möjlighet att driva det som jag brinner för mest, vårt viktiga yrkes möjlighet till karriär- och kompetensutveckling.

Nominera dig själv eller någon annan senast 25 februari 2021 till någon av oss i valberedningen (mejladresser nedan). Vi ser fram emot att höra av dig.

Med vänliga hälsningar

Agneta Colliander, sammankallande i valberedningen
agneta.orebro@gmail.com

Eva Wallander
ecw52@hotmail.com

Marianne Thynelius
mariannetynelius@hotmail.com