Årets Biomedicinska analytiker 2018

_MG_3826swL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varje år delar IBL ut utmärkelsen Årets Biomedicinska analytiker.

Kanske har du mött en kollega på en kongress, en utbildning eller på din arbetsplats, som du tycker har gjort något extra berömvärt och som är värd att uppmärksammas och få känna uppskattning. Det kan ha varit något som är till nytta för patienter eller på arbetsplatsen eller inom forskning. Eller så var det något som är till nytta för professionen eller som du har glädje av själv. Kanske är det någon som ni pratar om vid fikapausen. Varför inte nominera till Årets biomedicinska analytiker?

Sista dag för nominering till Årets biomedicinska analytiker 2018 är 15 december.

Kriterier:
Den nominerade ska vara biomedicinsk analytiker, yrkesverksam samt medlem av IBL. Det är inte tillåtet att nominera sig själv. Nomineringen får omfatta max 250 ord och bestå av en förklaring till varför just den nominerade förtjänar titeln Årets Biomedicinsk analytiker. Den ska åtföljas av uppgifter om vem den nominerade är samt vem/vilka som nominerat. Den som nominerar ska vara medlem i IBL (ej associerad medlem).

OBS! Var noga med att lämna tillräckligt med uppgifter så att juryn kan komma i kontakt med er.

Jury:
IBL:s styrelse utgör jury. Juryns beslut kan inte överklagas. Vid eventuell jävssituation kommer berörd jurymedlem inte delta i bedömning.

 

Årets studenthandledare

_MG_3603swL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På IBL:s årsmöte 2013 beslutades att inrätta en utmärkelse till årets bästa studenthandledare. Syftet med detta är att uppmärksamma den som introducerar studenter till deras kommande verksamhetsområde i den verksamhetsförlagda utbildningen och samtidigt inspirerar och stimulerar dem. Du som är student och medlem i IBL kan nominera en eller flera av dina VFU-handledare som också ska vara medlem i IBL.

Kriterier
Den nominerade ska vara biomedicinsk analytiker och yrkesverksam medlem av IBL (ej associerad medlem). Det är inte tillåtet att nominera sig själv. Nomineringen får omfatta max 250 ord och ska bestå av en förklaring till varför just den nominerade förtjänar titeln Årets studenthandledare. Den ska åtföljas av uppgifter om vem den nominerade är samt vem/vilka som nominerat och kontaktuppgifter till dessa. Den som nominerar ska vara medlem i IBL (ej associerad medlem) och ha studerat under nomineringsåret.

Sista dag för nominering till Årets studenthandledare 2018 är 15 december.