Distans via Zoom 7 december, 2023

Diagnostikforum 2023

Diagnostikforum är mötesplatsen för alla biomedicinska analytiker med fokus på diagnostik och metoder bortom de traditionella disciplingränserna.
Till anmälan

Information

Pris: 1800 Pris för medlemmar: 1000 Lokal: Distanskurs via Zoom

Nu är det dags att boka in 7 december för årets Diagnostikforum, den nationella mötesplatsen för biomedicinska analytiker. Årets tema är – Hållbarhet

Programinnehåll

  • FN:s globala hållbarhetsmål agenda 2030, hur påverkar de biomedicinska analytiker, utbildning och ett hållbart arbetsliv.
  • Psykologisk trygghet på arbetsplatsen

 

Gå 3 – betala för 2!
Vid anmälan av tre deltagare från samma klinik/arbetsplats (med samma kostnadsställe/betalningsreferens) så betalar ni bara för två av dem.
Erbjudandet gäller både för nya anmälningar och redan anmälda. Har ni redan anmält två deltagare kan ni alltså anmäla en tredje utan kostnad.
Samma sak – var tredje deltagare gratis – gäller om ni anmäler ännu fler deltagare. Anmäler ni sex deltagare så betalar ni för fyra av dem, och så vidare.
(Vid anmälan av både medlemmar och Icke-medlemmar applicerar vi ”den billigaste på köpet”, alltså att det är medlemmarna i IBL som vi inte fakturerar för).
Observera att alla deltagare ska anmälas i formuläret nedan, även de som deltar kostnadsfritt.

Anmälan

Fyll i dina uppgifter
Samtycker du till att stå med på en deltagarlista som delas ut till kursdeltagarna?
Är du medlem i IBL?