Inköpare/biomedicinsk analytiker

Koncernkontoret, Avdelning Koncerninköp söker en biomedicinsk analytiker som vill prova något nytt. Vi arbetar med upphandling av instrument, reagens och laboratorieutrustning till alla laboratorier inom Västra Götalandsregionen.

Sök jobbet på VGR:s webbplats
Sista ansökningsdag
25 juni, 2021

Om tjänsten

Är du en person som är nyfiken, noggrann och tycker om att arbeta i team och leda grupper? Arbetet är flexibelt och självständigt och innebär mycket kontakter med regionens laboratorier men även med leverantörer. En del resor kan förekomma i tjänsten. För tjänsten krävs din kompetens som BMA. Utbildning, introduktion och handledning inom området offentlig upphandling och inköp får du inom Koncerninköp.

Ditt uppdrag

Västra Götalandsregionen har en verksamhetsstyrd inköpsprocess vilket innebär att upphandling bedrivs i projektform i nära samverkan med regionens verksamheter. Processen omfattar hela kedjan från strategisk planering, analys- och upphandlingsarbete, till avtalsförvaltning.

Som inköpare är du projektledare genom upphandlingen men har också ett helhetsansvar för alla delar av inköpsprocessen inom ditt område. Du ska även tillsammans med övriga medarbetare utveckla och förenkla rutinerna inom området samt delta i förbättringsarbetet. Hela Västra Götalandsregionen kommer vara ditt arbetsfält vilket medför en del resor.

Koncerninköp har som uppdrag att svara för all upphandling för Västra Götalandsregionens samlade behov av varor och tjänster. I uppgiften ligger att bryta ny mark och att genomföra offentliga upphandlingar med koncernnytta och professionalism som ledstjärna – allt för att tillföra resurser till kärnverksamheterna. Västra Götalandsregionen upphandlar till ett årligt värde av cirka 14 miljarder kronor och är en av de största aktörerna på marknaden.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs om våra förmåner på insidan.vgregion.se/min-anstallning/formaner

Kvalifikationer

För denna tjänst krävs laboratoriebakgrund, BMA eller motsvarande. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från sälj- eller inköpssidan samt erfarenhet av LOU är meriterande.

Dina erfarenheter gör att du har ett strategiskt förhållningssätt i din yrkesroll. Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, samt har god vana av att arbeta i MS Office.

Vem är du?

Vi ser att du som person är initiativrik, affärsmässig och flexibel. Du är lösningsorienterad och har en ständig vilja att utveckla verksamheten. Du trivs både med att planera och följa upp och du har en mycket stark kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att driva projekt och att motivera gruppmedlemmar och få dem att arbeta mot samma mål. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och har ett professionellt bemötande.

Hittar du också drivkraft i att arbeta för ”Det goda livet”- Västra Götalandsregionens vision om ett hållbart samhälle – har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt

Vi eftersträvar jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Läs mer om vår verksamhet här: vgregion.se/om-vgr/

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken vgregion.se/introduktion

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Ort

Vänersborg, Borås eller Skövde, alternativt Göteborg

Kontakt

Cecilia Sonesson, enhetschef, 0705 – 41 15 70

Fackliga företrädare

Vision: Sune Olsson, 0700 – 82 27 73

SACO: Stig Roos, 0702 – 55 49 19

 

Sök jobbet på VGR:s webbplats