Studerandemedlemmar

Medlemskapet i IBL är gratis för studerande på biomedicinsk analytikerprogrammet och fram till och med sex månader efter examen.

Kontaktuppgifter

  • Tanja Wijkmark
  • Information

    Medlemskapet i IBL är gratis för studerande på biomedicinsk analytikerprogrammet och fram till och med sex månader efter examen.

  • Kontaktuppgifter

    Kontaktuppgifter

    • Tanja Wijkmark

Nyheter

27 januari 2023

Vill du delta vid NML:s studentforum i Oslo?

Du som är biomedicinsk analytikerstudent och medlem i både Vårdförbundet och IBL, har nu en möjlighet att ansöka om deltagande vid NML-kongressens studentforum 24-26 april i Oslo. Studenter från Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island kommer att delta.

07 september 2022

Vill du delta vid EPBS:s Studentforum i Helsingfors, Finland?

Du som är biomedicinsk analytikerstudent och medlem i både Vårdförbundet och IBL, har nu möjlighet att ansöka om deltagande vid EPBS:s studentforum 3-4 november i Helsingfors, Finland. Du kommer att även delta vid EPBS:s endagarskonferens 5 november.

01 juni 2022

Uppsatstävling för biomedicinska analytikerstudenter

Göteborg och Umeå har levererat varannan vinnare de senaste fem åren,
från vilket lärosäte kommer det vinnande bidraget i år?

14 december 2021

Årets studentuppsats: Programmerad celldöd-ligand 1 (PD-1) uttryck i icke små-cellig lungcancer – jämförelse mellan parade biopsier & cellblock

Varje år utser IBL:s vetenskapliga råd årets bästa examensarbete. Alla lärosäten som utbildar biomedicinska analytiker kan nominera ett bidrag, och i konkurrens med flera andra bra bidrag utsågs bidraget från Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet, ”Programmerad celldöd-ligand 1 (PD-1) uttryck i icke små-cellig lungcancer – Jämförelse mellan parade biopsier & cellblock”, till Årets studentuppsats 2021. Laboratoriet har pratat med uppsatsförfattaren Felicia Johansson.

Fler nyheter
Mer läsning för dig som studerar till biomedicinsk analytiker

Är du snart klar med din utbildning?

Du som är i slutet av din utbildning kanske är intresserad av:

lediga jobb för biomedicinska analytiker

Vidareutbildning på avancerad nivå