Nyheter

Kategorier
Arkiv
06 december 2023

Snart dags för Diagnostikforum!

Nu ska alla som är anmälda till Diagnostikforum 2023 fått en inbjudan med länk. Så diska kaffetermosen och gör dig redo för en dag med fokus på hållbarhet.

30 november 2023

Ta en paus-träna inför Diagnostikforum!

Fysioterapeuten Daniel Lager ger tips på fysisk hållbarhet. Den här gången är det fokus på axlar. Titta på videoklippet och träna inför, under och efter Diagnostikforum!

29 november 2023

Erbjudande till studerandemedlemmar!

Den 7 december är det dags för 2023 års Diagnostikforum!
Nu erbjuder vi ett begränsat antal gratisplatser till stundenter som är medlemmar i IBL! Först till kvarn gäller. Mejla din anmälan senast 1 december till: kansli@ibl-inst.se

15 november 2023

Psykologisk trygghet på arbetsplatsen, viktigt för ett hållbart arbetsklimat!

IBL:s ordförande Maysae Quttineh föreläser om ett nytt men omfattande begrepp inom säkerhetskultur, psykologisk trygghet. Delta på Diagnostikforum den 7 december för att ta del av den här föreläsningen och många fler med tema hållbarhet.

12 november 2023

Ta del av programmet för Diagnostikforum!

Nu finns hela programmet för Diagnostikforum att ladda ner som pdf. Dagen är fylld av många spännande föreläsningar. Vi ses den 7 december!

09 november 2023

Läs senaste numret av IFBLS tidning

Nu finns ett nytt nummer av International Journal of Biomedical Laboratory Science ute.

02 november 2023

Föreläsningar med fokus hållbarhet på årets Diagnostikforum

Solveig Mo, Kristina Palm och Åsa Gyberg Karlsson är några av alla föreläsare på Diagnostikforum. De pratar alla om ämnen som rör biomedicinska analytiker och där utgångspunkten är hållbarhet.

18 oktober 2023

Gratis lunch-webbinarium om den aktuella utvecklingen av Coronaviruset

Den 17 november kan du delta på "Britta Karlsson Pedagogiska webbseminarier," där Matti Sällberg, professor och biomedicinsk analytiker vid institutionen för laboratoriemedicin på Karolinska institutet diskuterar kring forskning om DNA-baserat vaccin mot Coronaviruset.

10 oktober 2023

Hållbarhet i fokus på Diagnostikforum 2023!

Handleder och skuldror ska inte göra ont! Inför diagnostikforum ger fysioterapeuten Daniel Lager tips på fysisk hållbarhet. Den individuella och fysiska hållbarheten är lätt att glömma bort. Vi vill främja alla biomedicinska analytikers hållbarhet på alla de vis. Så här kommer en påminnelse. Klicka vidare för att se klippet.

20 september 2023

Höstens första möte för handledarnätverket 17 oktober

Tisdagen den 17/10, kl 11-12.30 är det digitalt lunchmöte via ZOOM eller TEAMS för alla som är med i handledarnätverket.

Arkiv