Distans via Zoom 8 december, 2022

Diagnostikforum 2022

Diagnostikforum är mötesplatsen för alla biomedicinska analytiker med fokus på diagnostik och metoder bortom de traditionella disciplingränserna.
Till anmälan

Information

Pris: 1500 Pris för medlemmar: 900 Lokal: Distanskurs via Zoom

Program

Den 8 december är det dags för Diagnostikforum, mötesplatsen för alla biomedicinska analytiker. Årets möte är digitalt och har temat bristen på biomedicinska analytiker. Vi kommer presentera en nulägesanalys där olika delar av bristen kommer diskuteras, såsom studentsituationen och pensionsavgångar, varför man lämnar hälso- och sjukvård samt exempel från olika delar av landet.

Dagen fortsätter med fokus på möjliga lösningar. Vilka behov finns i framtiden och hur får vi studenter att söka utbildningarna? Kan ökade karriärmöjligheter öka intresset för yrket och generera löneutveckling och yrkesstolthet? Som avslutning på dagen kommer en paneldebatt diskutera hinder och möjligheter för professionens utveckling framåt.

Varmt välkommen på ett viktigt möte om professionens framtid!

Program

Sista anmälningsdag är förlängd till 5 december. Länk till mötet skickas ut tisdag 6 december.

Gå 3 – betala för 2!
Vid anmälan av tre deltagare från samma klinik/arbetsplats (med samma kostnadsställe/betalningsreferens) så betalar ni bara för två av dem.
Erbjudandet gäller både för nya anmälningar och redan anmälda. Har ni redan anmält två deltagare kan ni alltså anmäla en tredje utan kostnad.
Samma sak – var tredje deltagare gratis – gäller om ni anmäler ännu fler deltagare. Anmäler ni sex deltagare så betalar ni för fyra av dem, och så vidare.
(Vid anmälan av både medlemmar och Icke-medlemmar applicerar vi ”den billigaste på köpet”, alltså att det är medlemmarna i IBL som vi inte fakturerar för).
Observera att alla deltagare ska anmälas i formuläret nedan, även de som deltar kostnadsfritt.

Anmälan

Anmälan har stängt.