Distanskurs via Zoom 19 oktober, 2023

Kurs i erytrocytmorfologi

Till anmälan

Information

Pris: 1800 Pris för medlemmar: 1 100 Lokal: Distanskurs via Zoom Kursansvarig: Soheir Beshara

Kursen tar upp den teoretiska delen av erytropoesen som blodbildning och erytrocytens normala funktion samt praktisk övning i bedömning av morfologiska avvikelser. Syftet är att du ska fördjupa dina kunskaper och färdigheter inom erytocytmorfologi.

Målgruppen: Kursen vänder sig till biomedicinska analytiker som har erfarenhet av att differentiera blodceller på utstryk och vill få en fördjupad kunskap i ämnet.

Tid: 13-16
Länk till zoom skickas dagen innan.

Sista anmälningsdag: 12 oktober

Gå 3 – betala för 2!
Vid anmälan av tre deltagare från samma klinik/arbetsplats (med samma kostnadsställe/betalningsreferens) så betalar ni bara för två av dem.
Erbjudandet gäller både för nya anmälningar och redan anmälda. Har ni redan anmält två deltagare kan ni alltså anmäla en tredje utan kostnad.
Samma sak – var tredje deltagare gratis – gäller om ni anmäler ännu fler deltagare. Anmäler ni sex deltagare så betalar ni för fyra av dem, och så vidare.
(Vid anmälan av både medlemmar och Icke-medlemmar applicerar vi ”den billigaste på köpet”, alltså att det är medlemmarna i IBL som vi inte fakturerar för).
Observera att alla deltagare ska anmälas i formuläret nedan, även de som deltar kostnadsfritt.

Anmälan

Anmälan har stängt.