Distanskurs via Zoom 14 september, 2023

Kurs i kemikaliehantering

Till anmälan

Information

Pris: 3 200 Pris för medlemmar: 2 200 Lokal: Distanskurs via Zoom Kursansvarig: Marianne Wallgren

Kursen riktar sig till dig som jobbar med exempelvis inköp, metodutveckling, forskning och reagenstillverkning. Föreläsningar om kemikalielagstiftning, hälsorisker, faromärkning och hur man läser ett säkerhetsdatablad. Även substitutionsarbete – utbyte av farliga kemikalier, riskbedömningar och CMR-utredningar kommer att tas upp samt lite råd och tips för en bra kemikaliehantering, med hänsyn till kvalité, säkerhet och miljö.

Program

Sista anmälningsdag: 8 september Finns platser kvar! Mejla till kansli@ibl-inst.se om du vill gå kursen.

Gå 3 – betala för 2!
Vid anmälan av tre deltagare från samma klinik/arbetsplats (med samma kostnadsställe/betalningsreferens) så betalar ni bara för två av dem.
Erbjudandet gäller både för nya anmälningar och redan anmälda. Har ni redan anmält två deltagare kan ni alltså anmäla en tredje utan kostnad.
Samma sak – var tredje deltagare gratis – gäller om ni anmäler ännu fler deltagare. Anmäler ni sex deltagare så betalar ni för fyra av dem, och så vidare.
(Vid anmälan av både medlemmar och Icke-medlemmar applicerar vi ”den billigaste på köpet”, alltså att det är medlemmarna i IBL som vi inte fakturerar för).
Observera att alla deltagare ska anmälas i formuläret nedan, även de som deltar kostnadsfritt.

Anmälan

Anmälan har stängt.