Biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning, Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Just nu söker vi flera biomedicinska analytiker till vår verksamhet i Nyköping.

Just nu söker vi flera biomedicinska analytiker till vår verksamhet i Nyköping.Är du erfaren? Utmärkt! Din kunskap och kompetens vill vi ta vara på. Vi söker dig, med goda kunskaper och erfarenhet av ekokardiografi och som vill nå ett steg längre i sin yrkesutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet att skriva egna svar.

Är du ny i yrket? Toppen! Din nyfikenhet på det nya arbetet vill vi ta vara på. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att komma in i den lilla gruppen och få en bred kompetens och goda utvecklingsmöjligheter inom yrket.

Läs mer och ansök här
Sista ansökningsdag
21 augusti, 2022

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Som biomedicinsk analytiker utför du klinisk fysiologisk diagnostik. Det innebär att du bland annat kommer arbeta med några av följande undersökningar; ekokardiografi, ultraljud på kärl, arbets-EKG, långtids-EKG, spirometri samt neurofysiologiska undersökningar som EEG. Vi arbetar med såväl akut som planerad verksamhet på både barn och vuxna.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker (BMA) och som vill vara med att forma den lilla verksamheten och arbetsgruppen i Nyköping. Vi letar efter dig som önskar ta ett större ansvar för utveckling och skapa engagemang och delaktighet. Förutom det värderar vi självklart din personlighet högt.

Vi ser att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett professionellt förhållningssätt. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad, noggrann och trivs med teamarbete samtidigt som du har god förmåga att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter

Du har goda kunskaper i svenska, vilket motsvarar svenska C. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Anna Persson, 076-697 77 91, anna.persson@regionsormland.se
Facklig företrädare Vårdförbundet, Linn Bergkvist och övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på klinisk fysiologi och nuklearmedicin!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, examensbevis och legitimation senast 2022-08-21.
Intervjuer kan komma ske löpande.

 

Läs mer och ansök här

Andra lediga jobb