Biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! 

Klinisk fysiologi och nuklearmedicin är en länsklinik med verksamhet på länets tre somatiska sjukhus, belägna i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Inom länet har vi en bred klinisk fysiologisk verksamhet, med diagnostik inom hjärta, kärl, lungor, esofagus, urinvägar och njurar. Vi bedriver även diagnostik inom neurofysiologi, i samarbete med Akademiska sjukhuset i Uppsala. Inom Nuklearmedicin, som har sin verksamhet på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, utförs bland annat diagnostik av hjärta, njurar, skelett, lungor och hjärna.
Vår utrustning är modern och vi är tekniskt långt framme, Vi har satsat på att ha en teknisk likriktning gällande utrustning i länet.

Sök jobbet
Sista ansökningsdag
26 september, 2021

Om tjänsten

Nyköping är en mindre enhet inom kliniken med ett brett basutbud samt ultraljudsundersökningar. För dig som är nyutbildad kommer vi tillsammans lägga upp en introduktion och utbildningsplan.
Vi söker dig som har teamkänsla och vill ha ett omväxlande arbete på en klinik som har det mellanstora sjukhusets alla fördelar av både bredd och spets. Vi vill förbättra och utveckla vår verksamhet och förväntar oss att du också vill vara med i det arbetet. Verksamheten bygger på en god samverkan mellan våra enheter och vi jobbar länsövergripande.

Som medarbetare erbjuder Region Sörmland dig en mängd förmåner och aktiviteter inkl. friskvårdsbidrag som du får ta del av.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att självständigt utföra klinisk fysiologisk diagnostik ex arbetsprov, långtids-EKG, lungfunktion, ultraljud på hjärta och kärl samt neurofysiologiska undersökningar som EEG.

Inriktning på tjänst utformas efter klinikens behov och sökandes intresseområde inom klinisk fysiologi och neurofysiologi.

Kliniken arbetar med regionens kompetensförsörjningsmodell för att följa upp kompetensutveckling både på individ och verksamhetsnivå. För dig med erfarenhet utvecklar vi nu möjligheterna för svarsskrivning och större ansvarstagande inom flera metoder.

Din kompetens

Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker klinisk fysiologi.

Övriga krav: Goda kunskaper i svenska, vilket motsvarar svenska C.

Personliga egenskaper: Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och vi ser att du som person är serviceinriktad, intresserad av utveckling av undersökningsmetoder och arbetssätt. Du är positiv till egen yrkesmässig- och personligutveckling, och har god förmåga att arbeta i team.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Anna Persson, 076-697 77 91.
Fackliga företrädare för Vårdförbundet Ylva Adebring, Emilia Blaad och övriga söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på klinisk fysiologi och nuklearmedicin!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-09-26.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Sök jobbet