BMA med ekokardiografikunskaper – vi satsar på din kompetens!

Vill du utvecklas i din yrkesroll och bli en del av ett kompetent och härligt gäng med stark teamkänsla? Välkommen till oss på klinfys - här satsar vi på din kompetens!

Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 juni, 2022

Om tjänsten

Vi söker nu en BMA som har kunskap och erfarenhet av ekokardiografi och som tillsammans med engagerade och drivande kollegor vill nå ett steg längre i sin yrkesutveckling.

Låter detta som något för dig? Oavsett om du har flera års erfarenhet eller är nyexaminerad så kommer du att utvecklas med oss. Här har alla har möjlighet och uppmuntras att vara med och forma och utveckla verksamheten. Att det är lätt att påverka har vi sett är en framgångsfaktor både i att vara en attraktiv arbetsgivare och att leverera hög kvalitet i alla led. Vi jobbar systematiskt med utveckling och ständiga förbättringar. Vi har också precis antagit en kompetensutvecklingsstege med syfte att få fler svarsskrivande BMA.

Klinisk fysiologi är en självständig klinik med kontinuerligt växande remissinflöde. Vi har bra läkarbemanning men behöver förstärka verksamheten med ytterligare BMA. Vi utför ekokardiografi inklusive stress-EKO och TEE, ultraljud kärl, lungfunktion, arbetsprov, långtids-EKG inklusive R-test och tum-EKG, 24-tim blodtryck m.m. Du kommer regelbundet att delta i Equalis kvalitetsuppföljningar och metodgenomgångar.

Till enheten hör också en sömnapnémottagning med diagnostik och behandling av patienter med obstruktiv sömnapné. Sömnverksamheten löper parallellt med den fysiologiska verksamheten i samma lokaler men med egen personal.

Vi ser gärna att du arbetar heltid men är flexibla. Du och vi kommer tillsammans överens om sysselsättningsgrad.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.

Om dig

Vi söker dig som är leg. BMA inom klinisk fysiologi, med goda färdigheter inom ekokardiografi.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

På väg till Norrtälje med hela familjen?

Det är förstås mycket som måste ordnas, bostad, jobb till medföljande partner, skola och barnomsorg. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av våra största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Kontakta oss för mer information.

Om oss

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Vi förväntar oss att du är vaccinerad mot Covid-19.

Om Tiohundra

Vårdbolaget Tiohundra ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Region Stockholm och Norrtälje kommun. Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare.

Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse
Ort: Norrtälje stad
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: 2022/4271

Kontakt

Håkan Sjöstrand, Klinikchef Klinisk fysiologi, 08-12326768

Facklig företrädare

Nås via växeln, tel: 0176-10100

Sök jobbet

Andra lediga jobb